Próbáld ki ezeket is! »
info@lezerharc.hu | +36 30 677 1915

Foglalj időpontot pillanatok alatt!

Időpontfoglalás online!

Időpontfoglalás

A foglalás elküldése után a megadott email címedre küldjük majd a visszaigazolást!

-

 igen nem


Kérjük email címedet a következő formátumban add meg: emailcim@emailcim.hu


Ellenőrző kód:
captcha

Elfogadom a www.lezerharc.hu adatvédelmi szabályzatát*

Adataidat bizalmasan kezeljük, az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően, amely részletesen a linkre kattitnva érhető el: Adatvédelmi szabályzat

Lasertag

lasertag - BarneyHa már ismersz sok jó helyet Budapesten és kipróbáltad az összes biliárd szalont, bowling klubbot láttad, az összes filmet a mozikban, akkor most itt az ideje hogy változtass és új szórakozásokat is megismerj.

Itt a lasertag! Ismerkedj meg vele! Tehát gyere be hozzánk és harcolj a barátaiddal nálunk, mint, ahogy Barney Stinson tette!

 

Lasertag helyszínek

 

Választhatjátok szentendrei lasertag pályánkat vagy Budapesten a Grundot…hiszen a csúzli, a dugóspuska, a vízipisztoly mind zseniális, de bumfordi mérföldkövek a nagy találmányhoz vezető úton. Ha pedig igazán élethű környezetben szeretnél játszani, akkor próbáld ki a komáromi pályánkat a Monostori Erődben!

A lasertagban a lézerpuskával ugyanis valóban harcolhatsz, méghozzá anélkül, hogy sérülést okoznál. Ha azt hiszed, hogy a lasertag (lézerharc) csak a számítógépes lövöldözés kicsit elavultabb formája, ami közben még pizzázni és sörözni sem lehet, akkor tévedsz, mert a lasertag az igazi!  

 

Készségfejlesztő és csapatépítő lasertag

 

Nem csak agyban kell ott lenned, de kellemes testmozgás is egyben, arról nem is beszélve, hogy itt valóban próbára teheted képességeid. A lasertag jóval sokrétűbb játék, mint elsőre gondolnád.

Csapatépítő, mivel együtt kell mozognod, gondolkodnod a csapatod többi tagjával, hogy ti nyerjetek. Amellett, hogy tényleg megmozgatja az agyad, a tested is oda kell tenni, hogy “túléld” a küzdelmet.

Szentendrén, a volt szovjet laktanya területén kipróbálhatod, kipróbálhatjátok milyen árkokkal, cserjékkel, fedezékekkel tarkított terepen harcolni, lejátszhatjátok a Ryan közlegény megmentésének kezdő jelenetét egy ostrom keretében, vagy a kiürített (és biztonságos) egykori épületekben városi harcot vívhattok egymással.

A lasertag ütközet végén kulturált öltöző és mosakodási lehetőség vár, így ideális helyszín baráti összejövetelek, legénybúcsúk, születésnapok megszervezésére.

A lasertag természetesen teljesen veszélytelen, ugyanis valójában nem lézerfénnyel működik, hanem infravörös jellel, akárcsak a TV távirányítója.

Gyere és próbáld ki a lasertag játékot Szentendrén, Budapesten vagy az ország azon pontján (mobil pályánknak köszönhetően), ahol csak szeretnéd!

Ha bármi kérdésed lenne a lasertaggal kapcsolatban, akkor bátran keress meg minket, örömmel válaszolunk minden kérdésedre!

Nézd meg speciális ajánlatainkat!  

Tedd fel kérdésedet nyugodtan, gyorsan válaszolunk!captcha

Elfogadom a www.lezerharc.hu adatvédelmi szabályzatát*

Adataidat bizalmasan kezeljük, az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően, amely részletesen a linkre kattitnva érhető el:
Adatvédelmi szabályzat