Próbáld ki ezeket is! »
info@lezerharc.hu | +36 30 677 1915

Foglalj időpontot pillanatok alatt!

Időpontfoglalás online!

Időpontfoglalás

A foglalás elküldése után a megadott email címedre küldjük majd a visszaigazolást!

-

 igen nem


Kérjük email címedet a következő formátumban add meg: emailcim@emailcim.hu


Ellenőrző kód:
captcha

Elfogadom a www.lezerharc.hu adatvédelmi szabályzatát*

Adataidat bizalmasan kezeljük, az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően, amely részletesen a linkre kattitnva érhető el: Adatvédelmi szabályzat

Osztálykirándulás

 

Kedves osztályok, osztályfőnökök, szülők!

Az osztályközösség életét meghatározza, hogy milyen erős a kohézió a társaságon belül. A sok együtt töltött idő ellenére a diákokat teljesen más élmények érik, más szemszögből ismerik meg egymást, amikor az iskolától távol, közösen vesznek részt egy szervezett foglalkozáson. A tanuláson kívül szerzett kellemes élmények hozzájárulnak a közösség formálásához. Tisztában vagyunk ezen alkalmak jelentőségében, hisz évek múltán is örömmel emlékeznek vissza például az osztálykirándulás eseményeire.

Célunk, hogy a vidám csatázással mozgalmas programot, megfelelő helyet és lehetőséget biztosítsunk a felejthetetlen élményekhez. 

Egységes csomagáraink: osztályok harcára, osztálykirándulásra

hétfőtől-csütörtök 8.00-20.00-ig, pénteken 8.00-14.00-ig vehető igénybe 

18 éves kor alatt

1 óra, 8-15 főig

25.000 Ft

 

2 óra, 8-15 főig

29.000 Ft

 

2 óra, 15-25 főig, 3 csoportban

39.500 Ft

 

2 óra, 26-35 főig, 4 csoportban

49.000 Ft

 

2 óra, 36-45 főig, 5 csoportban

61.000 Ft

 

3 óra, 46- 50 főig, 6 csoportban

72.000 Ft

 

Helyszíneink:

1. Spartan Kalandok – Római Kalandpark

Bővebben a Spartan Kalandok – Római Kalandpark osztálykirándulásról >>>

2. Pál Utcai Fiúk Kalandjai – A Grund

Bővebben a Pál utcai fiúk osztálykirándulásról >>>

 

SPARTAN KALANDOK – RÓMAI KALANDPARK

 

romai-kalandpark-lasertag-lezerharcFriss levegő, ősfás környezet, kaland, élmény, ami mégis Budapesten van. Ez mind megtalálható a Spartan kalandokban, a Római parton (Budapest III. kerület).

A kínált lehetőségek és a hely közelsége miatt (útba esik az Aquincumhoz, Dobogókőre, Dunakanyarba, Visegrádra, Esztergomba, Szentendre szigetre) igazán vonzó lehet az osztályok számára. BKV-val közvetlenül a Rómaifürdő megállóval szemben található, de nagy busszal is könnyen megközelíthető, ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.  

 

Lézerharc osztálykirándulás

spartan

A diákoknak lehetőségük van kipróbálni a lézerharcot, ami egy fájdalom nélküli, izgalmas, barátságos csatázás. A különböző lézerharc játék fajták, melyek szakképzett játékmestereink által kerülnek levezetésre, kiváló csapatépítő tulajdonságuknak köszönhetően remek közösségépítők. A lasertag játék az osztályfőnökök nagy kedvence, ugyanis a diákok egymásra vannak utalva, ezzel erősítve az együttműködési készségüket.

A Spartan kalandparkban számos további foglalkozás is lehetséges a diákok számára, mint pl. Zorb gömbözés, petanque, óriás trambulinok, foci, tollaslabda, ping-pong, slackline, stb.

További tematikus foglalkozások >>

 
Kapcsolat
1039 Budapest, Szentendrei út 189. (bejárat a Rozgonyi Piroska utca felől)
Veress Vilmos: +36-70-702-7635,  info@lezerharc.hu
rk_logo
 

Jelentkezzen a programra most, online!

Adja meg a jelentkezéshez szükséges adatokat:










Jelentkezés beküldése után 1-2 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki!

 

 

A PÁL UTCAI FIÚK KALANDJAI

 

 

pal_utcai_fiuk

Létezik egy olyan osztálykirándulás, ahol a Pál utcai fiúk élményvilága Molnár Ferenc regényének eredeti helyszínén elevenedik meg! Ismerjék meg ”A Grundot” és a Grundhoz kapcsolódó programokat!

Lézerharc osztálykirándulás

A diákoknak lehetőségük van kipróbálni a lézerharcot, ami egy fájdalom nélküli, izgalmas, barátságos csatázás. A különböző lézerharc játék fajták, melyek szakképzett játékmestereink által kerülnek levezetésre, kiváló csapatépítő tulajdonságuknak köszönhetően remek közösségépítők. A lasertag játék az osztályfőnökök nagy kedvence, ugyanis a diákok egymásra vannak utalva, ezzel erősítve az együttműködési készségüket.

A Grundon számos tematikus programot állítottunk össze, melyekkel fejleszthetők a diákok egyedi kompetenciái és készségei:

További tematikus foglalkozások >>

 
Kapcsolat
1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.
Veress Vilmos: +36-70-702-7635,  info@lezerharc.hu

 

Jelentkezzen a programra most, online!

Adja meg a jelentkezéshez szükséges adatokat:










Jelentkezés beküldése után 1-2 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki!