Foglalj időpontot pillanatok alatt!

Időpontfoglalás online!

Időpontfoglalás

A foglalás elküldése után a megadott email címedre küldjük majd a visszaigazolást!

-

igennem


Kérjük email címedet a következő formátumban add meg: emailcim@emailcim.hu


Ellenőrző kód:
captcha

Elfogadom a www.lezerharc.hu adatvédelmi szabályzatát*

Adataidat bizalmasan kezeljük, az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően, amely részletesen a linkre kattitnva érhető el: Adatvédelmi szabályzat

Lasertag

lasertag - BarneyHa már ismersz sok jó helyet Budapesten és kipróbáltad az összes biliárd szalont, bowling klubbot láttad, az összes filmet a mozikban, akkor most itt az ideje hogy változtass és új szórakozásokat is megismerj. Itt a lasertag!

Ismerkedj meg vele!

Tehát gyere be hozzánk és harcolj a barátaiddal nálunk, mint, ahogy Barney Stinson tette!

Lasertag helyszínek

 

Választhatjátok szentendrei lasertag pályánkat vagy Budapesten a Grundot…hiszen a csúzli, a dugóspuska, a vízipisztoly mind zseniális, de bumfordi mérföldkövek a nagy találmányhoz vezető úton. Ha pedig igazán élethű környezetben szeretnél játszani, akkor próbáld ki a komáromi pályánkat a Monostori Erődben!

A lasertagban a lézerpuskával ugyanis valóban harcolhatsz, méghozzá anélkül, hogy sérülést okoznál. Ha azt hiszed, hogy a lasertag (lézerharc) csak a számítógépes lövöldözés kicsit elavultabb formája, ami közben még pizzázni és sörözni sem lehet, akkor tévedsz, mert a lasertag az igazi!

 

Készségfejlesztő és csapatépítő lasertag

 

Nem csak agyban kell ott lenned, de kellemes testmozgás is egyben, arról nem is beszélve, hogy itt valóban próbára teheted képességeid. A lasertag jóval sokrétűbb játék, mint elsőre gondolnád.

Csapatépítő, mivel együtt kell mozognod, gondolkodnod a csapatod többi tagjával, hogy ti nyerjetek. Amellett, hogy tényleg megmozgatja az agyad, a tested is oda kell tenni, hogy “túléld” a küzdelmet.

Szentendrén, a volt szovjet laktanya területén kipróbálhatod, kipróbálhatjátok milyen árkokkal, cserjékkel, fedezékekkel tarkított terepen harcolni, lejátszhatjátok a Ryan közlegény megmentésének kezdő jelenetét egy ostrom keretében, vagy a kiürített (és biztonságos) egykori épületekben városi harcot vívhattok egymással.

A lasertag ütközet végén kulturált öltöző és mosakodási lehetőség vár, így ideális helyszín baráti összejövetelek, legénybúcsúk, születésnapok megszervezésére.

A lasertag természetesen teljesen veszélytelen, ugyanis valójában nem lézerfénnyel működik, hanem infravörös jellel, akárcsak a TV távirányítója.

Gyere és próbáld ki a lasertag játékot Szentendrén, Budapesten vagy az ország azon pontján (mobil pályánknak köszönhetően), ahol csak szeretnéd!

Ha bármi kérdésed lenne a lasertaggal kapcsolatban, akkor bátran keress meg minket, örömmel válaszolunk minden kérdésedre!

Nézd meg speciális ajánlatainkat!

 

Tedd fel kérdésedet nyugodtan, gyorsan válaszolunk!

Adatvédelmi nyilatkozatAdataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki!