Foglalj időpontot pillanatok alatt!

Időpontfoglalás online!

Időpontfoglalás

A foglalás elküldése után a megadott email címedre küldjük majd a visszaigazolást!

-

igennem


Kérjük email címedet a következő formátumban add meg: emailcim@emailcim.hu


Ellenőrző kód:
captcha

Elfogadom a www.lezerharc.hu adatvédelmi szabályzatát*

Adataidat bizalmasan kezeljük, az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően, amely részletesen a linkre kattitnva érhető el: Adatvédelmi szabályzat

Játékszabályzat

Játékszabályzat:

  1. A facebookra feltöltött csapatképen jelöld be magad, ezzel regisztrálod magad a játékra. Egy csapattag a többi társát is bejelölheti.
  2. A játék a 2012. június 1-szeptember 30-ig lefolytatott játékok és feltöltött csapatképek esetén érvényes. A jelöléseknek 2012. június 1-szeptember 30-ig (tagelés) kell megtörténnie.
  3. Minden játékos egyszer tagelhet. Amennyiben valaki többször tagel, akkor is csak egyszer szerepel a sorsoláson. A tageléseknek a csapatképek mappában kell megtörténnie.
  4. A nyerteseket 2012. október 2-án sorsoljuk a játékra regisztráltak közül. A nyeremények a következők: 1 db Aquaword belépő 2 fő részére, 1db Salza Classic hétvégi túra Ausztriában 2 fő részére, 1 db ajándék 2 éjszaka félpanzióval a Hotel Residence**** Balaton szállodában 2 fő részére.
  5. A nyertesek névsoráról a részvevők a sorsolást követő 5 napon belül a www.sovietpaintball.hu, a www.lezerharc.hu , illetve a www.facebook.com/sovietpaintball.hu és a http://www.facebook.com/lezerharc.hu oldalakon tájékozódhatnak. A nyertesek neve mellett a nyertesek játéknapja és/vagy csapatának fantázianeve szerepel. A nyertes – amennyiben e-mail címe nem áll rendelkezésre – az info@sovietpaintball.hu e-mail címen érdeklődhet.
  6. A nyeremények 2012. október 31-ig vehetők át. A nyereményeket a nyertesnek kell igazolható módon átvennie. Átvételt követően a nyeremények szabadon átruházhatók. A nyeremények átvételének helyéről a nyerteseket értesítjük!
  7. A játékkal kapcsolatos információkat folyamatosan a a www.sovietpaintball.hu, a www.lezerharc.hu oldalakon tesszük közzé.