Foglalj időpontot pillanatok alatt!

Időpontfoglalás online!

Időpontfoglalás

A foglalás elküldése után a megadott email címedre küldjük majd a visszaigazolást!

-

igennem


Kérjük email címedet a következő formátumban add meg: emailcim@emailcim.hu


Ellenőrző kód:
captcha

Elfogadom a www.lezerharc.hu adatvédelmi szabályzatát*

Adataidat bizalmasan kezeljük, az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően, amely részletesen a linkre kattitnva érhető el: Adatvédelmi szabályzat

Lézer party Szentendrén

Osztálykirándulás vagy születésnap, vagy szünidős program a haverokkal, hétköznapokon kedvezőbb árakkal várjuk a lézerharcolni vágyókat Szentendrén.

A híd túl messze van, Piszkos 12, Kelly hősei igazi nagy filmklasszikusok szüleink idejéből, ám most lehetőség van saját csatát vívni fájdalmak nélkül szentendrei lézerharc pályánkon, amely a volt szovjet laktanya területén található.

Rengetek lasergame pályával és változatos terepviszonyokkal várjuk a bátor jelentkezőket, kik szeretnék kipróbálni magukat a harctéren nem csupán a városi közlekedésben.

Gyertek ki hozzánk és tartsátok nálunk születésnapotok vagy meséljetek tanáraitoknak egy nagyszerű osztálykirándulási lehetőségről.

Vagy ha éppen szünnap van az egyetemen, gyertek és lövöldözzetek egy kicsit a történelmi falak között akár 15% kedvezménnyel!

lezerparty_szentendre

 

Akciónk érvényes visszavonásig, minden hétköznap hétfőtől péntek délután 14 óráig. Igénybe veheti minden olyan csoport, ahol a 25 életévüket be nem töltöttek vannak többségben.

Továbbá: A játék ára magában foglalja pályáink használatát (30 perc felkészülési idő nem számít bele a játékba), felszerelések bérlését. Lehetőség van születésnap esetén a vendégek által hozott szendvicsek, torták elfogyasztásához, de igény esetén ehhez segítséget is nyújtunk. Evéshez, iváshoz, tortázáshoz szükséges tányérokat, poharakat biztosítjuk. Az ünneplésre a játék végén vagy alatt 30 perc időt biztosítunk.